Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites.

Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief

VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest
 

Deelnemen

print

Ook tijdens de sluiting van het museumgebouw organiseert het KMSKA tal van activiteiten voor jong en oud. Van museumateliers en zoektochten tot rondleidingen. Ontdek de activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Vlieg

Vlieg heeft een schatkist verstopt in de tentoonstellingen Onwaarschijnlijk echt in de Koningin Fabiolazaal en Het Gulden Cabinet in Museum Rockoxhuis.

Vraag dan het doeboekje aan de balie en vervul de opdrachten bij schilderijen en prenten vol verbeelding en vreemde dromen in de expo Onwaarschijnlijk echt.

Of volg Vlieg naar het Rockoxhuis, een droomplek met prachtige wonderkamers, krakende vloeren en een heel bijzondere binnentuin. Vraag het kijk- en doeboekje aan de balie en vervul de opdrachten in het huis en de tuin van Nicolaas Rockox.
 

Zicht op de museumwerf

Aan het einde van de zomer kan je een bezoek brengen aan de werf.

Dit najaar gaat het KMSKA de tweede fase van zijn verbouwing in. Voor het zover is kan je een bezoek breng aan de werf.

Een rondleiding duurt ongeveer 40 minuten en kost 5 euro per persoon. Wees er snel bij want het aantal tickets is beperkt.

RESERVEREN KAN VANAF 16 JUNI 2014 VIA WWW.INFOCULTUUR.BE

Campagnebeeld Lezing op zondag

Van oktober tot maart nodigt het KMSKA iedere eerste zondagochtend van de maand een spreker uit voor een boeiende causerie.

KMSKA-curator Nico Van Hout trapt op 5 oktober het nieuwe seizoen af met een lezing waarin hij op zoek gaat naar de artistieke erfenis van Peter Paul Rubens. Hij doet dat in het kader van zijn expo Sensatie en sensualiteit. Rubens en zijn erfenis die dit najaar in Bozar te zien is. 

Je kan je nu al inschrijven voor één of alle lezingen van het seizoen.  


 

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50