Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites.

Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief

VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest
 

Deelnemen

print

Ook tijdens de sluiting van het museumgebouw organiseert het KMSKA tal van activiteiten voor jong en oud. Van museumateliers en zoektochten tot rondleidingen. Ontdek de activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Deelnemers Kunst(k)uur

Het KMSKA test deze zomer een nieuwe activiteit uit.

 

Zin om traag naar kunst te kijken? Kom dan op vrijdag 28 augustus om 12.15 uur naar de Koningin Fabiolazaal. Telkens bekijken we een ander kunstwerk in de tentoonstelling Tour de France .

De activiteit duurt maximum 1 uur. Goed voor een inspirerende middagpauze.

 
Schatten van Vlieg
 

Vlieg verstopt deze zomer meer dan 200 schatkisten in musea, bibs, kastelen op festivalterreinen en nog veel meer verrassende plekken in Vlaanderen. 

In de tentoonstelling Tour de France neemt Frans je mee naar Parijs om er naar kunst te kijken in de academie, het kunstenaarsatelier, de Salon…Vervul de opdrachten die Frans en Vlieg je geven en maak kans op klinkende prijzen.

In het mooie huis van Nicolaas Rockox ontmoet je Abraham Ortelius, de uitvinder van de eerste wereldatlas. Ook Rockox heeft samen met Vlieg enkele opdrachten voor je bedacht!

Ontdek het volledige programma. 

 
Foto Jesse Willems

Nieuwe Antwerpenaren die Nederlands als 2de taal volgen, vertellen hun persoonlijke verhaal bij een kunstwerk in Tour de France .

In de verhalen ontdek je wat deze cursisten NT2 in hun favoriete werk aanspreekt, wat ze erbij voelen en denken, hoe ze het verbinden met hun eigen leven.

Je kan de verhalen ook online beluisteren of downoaden op je smartphone via izi.Travel

  

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50