Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites.

Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief

VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest
 

Deelnemen

print

Ook tijdens de sluiting van het museumgebouw organiseert het KMSKA tal van activiteiten voor jong en oud. Van museumateliers en zoektochten tot rondleidingen. Ontdek de activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Instaprondleiding in De Modernen

Ontdek samen met een gids de tentoonstelling De Modernen. Tour de France .

 

Sluit aan bij onze instaprondleiding, die individuele bezoekers de kans biedt om met een gids de expo Tour de France te ontdekken. Die toont de mooiste Franse kunstwerken uit de moderne collectie van het KMSKA.

 
Jongbloed zoekt jonge kunstenaar

Jongbloed! zoekt jonge kunstenaars (m/v) voor Antwerpse Salon. 

 

Bezorg Jongbloed! een foto van jouw kunstwerk en wie weet hang jij binnenkort tussen de moderne collectie van het KMSKA.

Een jury kiest de werken die tijdens Museumnacht  getoond worden in de Koningin Fabiolazaal. Die nacht stemmen de bezoekers op hun favoriete kunstwerk. De winnaar krijgt een plaats in de tentoonstelling Tour de France .

Campagnebeeld Sint³

Op zondag 14 juni leidt curator Siska Beele je rond in de expo Sint³. Macht der gewoonte. Jimmy Kets in Breugelland .

Ze zal daarbij dieper ingaan op de nieuwe thema’s en kunstwerken in de expo die focust op religieuze tradities als bruiloftstoeten, bedevaarten, kersttaferelen, kermissen en processies. De internationaal gevierde fotograaf Jimmy Kets (Lier °1979) kreeg de vraag om de nieuwe presentatie aan te vullen met reportages over nog levende heiligentradities in zijn geboortestad.

Reserveer nu een plaats voor de rondleiding van 14 juni. 

 

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50