KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief

VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest
 

Deelnemen

print

Ook tijdens de sluiting van het museumgebouw organiseert het KMSKA tal van activiteiten voor jong en oud. Van museumateliers en zoektochten tot rondleidingen. Ontdek de activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Campagnebeeld Bruegelland

Op 14 februari gidst curator Siska Beele je door de expo Sint³ in Breugelland.

Sluit aan bij onze instaprondleiding, die individuele bezoekers de kans biedt om met een curator van het KMSKA de expo Sint³. Macht der gewoonte. Jimmy Kets in Bruegelland te bezoeken. De rondleiding is gratis, toegang tot de expo bedraagt 4 euro.

SCHRIJF JE NU IN

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via info@bruegelland.be of T 03 8000 396.

  

Lezing op zondag Klara Alen

Op zondag 6 maart spreekt Klara Alen, wetenschappelijk medewerker van de KU Leuven, over bloemstukken in het oeuvre van vrouwelijke kunstenaars. 

De geschiedenis van het zeventiende-eeuwse bloemstuk in de Nederlanden wordt doorgaans door mannelijke bloemschilders ingevuld. Deze lezing gooit het verhaal over een andere boeg en werpt een blik op bekende en minder bekende bloemschilderessen. Ze sluit aan bij de focusexpo Power Flower. Bloemstillevens in de Nederlanden in Het Gulden Cabinet

Klara Alen is kunsthistorica met een passie voor zeventiende-eeuwse bloemstukken en banketjes.

 

DEZE LEZING IS INTUSSEN VOLZET.

  
Campagnebeeld Krokuskriebels

Van 6 tot 14 februari 2016 organiseren musea extra leuke, spannende en creatieve activiteiten voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

Wij voorzien twee leuke activiteiten in Het Gulden Cabinet. Koninklijk Museum bij Rockox te gast .

Ontdek er alles over.

  

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50