KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief

VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest
 

Deelnemen

print

Ook tijdens de sluiting van het museumgebouw organiseert het KMSKA tal van activiteiten voor jong en oud. Van museumateliers en zoektochten tot rondleidingen. Ontdek de activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Campagnebeeld Power Flower PrintJam

Op zaterdag 28 november 2015.

 

Maak je eigen fleurige zeefdrukprints geïnspireerd door de focusexpo Power Flower in Het Gulden Cabinet . Deze winter wordt museum Rockoxhuis gevuld met bloemen.

Na een rondleiding in de tentoonstelling trekken we richting zeefdrukwerkplaats Gezeever voor een PrintJam. Daar leer je een eigen ontwerp te maken voor een print.

Voor jongeren van 16 tot 25 jaar oud.

Schrijf je nu in.
 

Portret Laurent Busine

Schrijf je nu in voor de Lezing op zondag van 6 december 2015.

 

Laurent Busine, directeur MAC’s Grand-Hornu, vertelt het verhaal van zijn museum, een van de belangrijkste culturele projecten van de Franstalige Gemeenschap.

Dertien jaar geleden opende het MAC’s de deuren. Sindsdien slaagt het museum erin heel diverse monografische en thematische tentoonstellingen te presenteren. Een zeer gevarieerd aanbod met steeds dezelfde belangrijke missie: het opvoeden van de blik.

Deze lezing wordt gegeven in het Frans.

Schrijf je nu in


 

    

Music for life

Steun de warme actie van Jongbloed! voor Music For Life. 

 

Gezocht: kunstenaars met een hart voor jongeren.

Donneer een werk aan Jongbloed! zodat het geveild kan worden door een professionele veilingmeester van het veilinghuis Bernaerts.

De opbrengst gaat naar Betonne Jeugd, een organisatie die zich inzet voor kansarme jongeren. 

Ontdek er alles over.

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50