Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites.

Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief

VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest
 

Deelnemen

print

Ook tijdens de sluiting van het museumgebouw organiseert het KMSKA tal van activiteiten voor jong en oud. Van museumateliers en zoektochten tot rondleidingen. Ontdek de activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Jongbloed! Ontmoeting in Duo's

De leden van Jongbloed! organiseert tal van ontmoetingen en activiteiten in hun tentoonstelling Duo's 2

Van atypische rondleidingen waarbij dialoog en beleving centraal staan tot yogasessies en zelfs een workshop boekbinden. Op zaterdag 19 april staat er bovendien een heus slotfeest op het programma. 

Slotfeest Duo's 2

Op zaterdag 19 april 2014 vanaf 18.30 in de Koningin Fabiolazaal. 

Jongbloed! sluit de tentoonstelling De Modernen Duo's 2 feestelijk af met een gesprek over de informatiestroom van de 21ste eeuw, live muziek, een Jongbloed!-DJ-set en een heuse bucket list vol dingen die nog moeten gebeuren voor de expo definitief de deuren sluit. 

  

Art handlers maken een schilderij klaar voor transport

Op zondag 27 april 2014 is het weer Erfgoeddag . Het KMSKA voorziet een unieke demonstratie in de Koningin Fabiolazaal - in de Jezusstraat, vlakbij de Meir.

Op Erfgoeddag bouwt het KMSKA een nieuwe tentoonstelling van De Modernen op in de Koningin Fabiolazaal. Collectiebeheerders leggen je uit wat er allemaal komt kijken bij het veilig laten reizen van kunstwerken. Ze tonen hoe een schilderij wordt ingepakt in een transportkist. Je kan ook foto’s en filmpjes bekijken van eerdere kunsttransporten van het museum.

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50