Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites.

Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief

VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest
 

Deelnemen

print

Ook tijdens de sluiting van het museumgebouw organiseert het KMSKA tal van activiteiten voor jong en oud. Van museumateliers en zoektochten tot rondleidingen. Ontdek de activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Een zicht op de atelierflat van Jozef Peeters

Tijdens Open Ateliers 2014 kan je de atelierflat van Jozef Peeters bezoeken op zaterdag 20 en 27 september 2014.

Wie binnenkomt in de atelierflat van Jozef Peeters, waant zich in een driedimensionaal schilderij. Peeters (1895-1960) was een van de eerste Belgische abstracte kunstenaars. Eind jaren 1920 beschilderde hij alle plafonds en muren van zijn appartement met grote geometrische kleurvlakken. Elke ruimte kreeg zo een heel eigen sfeer. Peeters ontwierp ook zelf de meeste meubels en plafondlampen. 

  

Portret Nico Van Hout

Van oktober tot maart nodigt het KMSKA iedere eerste zondagochtend van de maand een spreker uit voor een boeiende causerie.

KMSKA-curator Nico Van Hout trapt op 5 oktober het nieuwe seizoen af met een lezing waarin hij op zoek gaat naar de artistieke erfenis van Peter Paul Rubens. Hij doet dat in het kader van zijn expo Sensatie en sensualiteit. Rubens en zijn erfenis die dit najaar in Bozar te zien is. 

Je kan je nu al inschrijven voor één of alle lezingen van het seizoen.  


 

Een instaprondleiding

Ontdek samen met een gids de tentoonstelling Kunst in de Groote Oorlog.

Sluit aan bij onze instaprondleiding, die individuele bezoekers de kans biedt om met een gids de tentoonstelling Kunst in de Groote Oorlog te ontdekken.

De instaprondleidingen vinden plaats op zondag 12 oktober, 9 november en 14 december 2014 en 11 januari 2015, telkens om 14.30. 

 

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50