Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites.

Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief

VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest
 

Deelnemen

print

Ook tijdens de sluiting van het museumgebouw organiseert het KMSKA tal van activiteiten voor jong en oud. Van museumateliers en zoektochten tot rondleidingen. Ontdek de activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Kijk- en doeboekje Oorlog en Vrede

Een kijk- en doeboekje in de tentoonstelling De Modernen. Kunst in de Groote Oorlog . Van 20 september 2014 tot 11 januari 2015 in de Koningin Fabiolazaal.

WO I was voor iedereen een grote schok, ook voor kunstenaars en schrijvers. Wat ze beleefden en voelden kan je ontdekken in hun schilderijen, gedichten en boeken. Zoek de kunstwerken met Vlieg erbij en kijk goed om de opdrachten te vervullen.

  

Een instaprondleiding

Ontdek samen met een gids de tentoonstelling Kunst in de Groote Oorlog.

Sluit aan bij onze instaprondleiding, die individuele bezoekers de kans biedt om met een gids de tentoonstelling Kunst in de Groote Oorlog te ontdekken.

De instaprondleidingen vinden plaats op zondag 9 november en 14 december 2014 en 11 januari 2015, telkens om 14.30. 

 
Campagnebeeld Dag van de Wetenschap

Op zondag 23 november is het weer Dag van de Wetenschap.

Tijdens Dag van de Wetenschap richten de onderzoekers van het Rubens Research Project de spot op het pas gerestaureerde werk Heilige familie met de papegaai van Peter Paul Rubens. De onderzoekers van het Ensor Research Project beschrijven hun werkproces dan weer aan de hand van De Badkoets van James Ensor.

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50