KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief


VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest


ARTTUBE


BEKIJK  DE VIDEO'S VAN HET KMSKA OP HET ONLINE VIDEOPLATFORM VOOR MUSEA IN NEDERLAND EN BELGIË

Logo ARTtuve

Deelnemen

print

Ook tijdens de sluiting van het museumgebouw organiseert het KMSKA tal van activiteiten voor jong en oud. Van museumateliers en zoektochten tot rondleidingen. Ontdek de activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Schrijf je in voor de Lezing op zondag van Davy Depelchin op 5 februari. 

In de 19de eeuw richtten heel wat Antwerpse kunstenaars hun blik op het Midden-Oosten. Schilders als Jan Jacobs en Florent Mols trokken in 1838 zelfs naar Constantinopel en reisden van daaruit verder naar Egypte. Ze kwamen terug met rijk gevulde schetsboeken waarmee ze in hun Antwerpse ateliers aan de slag gingen. 

Tijdens zijn Lezing op zondag gaat Dr. Davy Depelchin (kunsthistoricus en onderzoeker) dieper in op de fascinatie van Antwerpse schilders voor Egypte en het Midden-Oosten. 

Schrijf je nu in

Rondleiding voor Blinden en slechtzienden

Het KMSKA laat mensen die weinig of geen visuele prikkels kunnen waarnemen, toch genieten van kunst.

Op woensdag 8 februari 2017 organiseren we om 11.00 en om 14.00 een rondleiding voor blinden en slechtzienden in de expo Het geval van Beers. Meester of oplichter? in het Stedelijk Museum Lier.

 
Jongbloed! Foto: Wim Daneels

Dit najaar gaat er een nieuwe Jongbloed!-ploeg van start.

Jongbloed! is de gezamenlijke jongerencrew van KMSKA en M HKA. Het komende academiejaar zullen 16 jongeren samen werken rond oude, moderne en hedendaagse kunst.

Ontmoet Jongbloed!

 

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50