Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites.

Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief

VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest
 

Over KMSKA

print

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen is een instelling van de Vlaamse overheid en het enige Vlaamse museum met een wetenschappelijk statuut.
De belangrijkste opdrachten van het KMSKA zijn het behoud, beheer en de verdere uitbouw van de collectie; de ontsluiting en de wetenschappelijke studie van de collectie; tentoonstellen van objecten en de uitbouw van een publiekswerking. Het KMSKA onderschrijft de statuten van ICOM, the International Council of Museums. Het heeft door zijn buitengewone collectie alles in huis om een belangrijke rol te spelen op internationaal vlak.
 

Portret Paul Huvenne, foto Jesse Willems

Museumdirecteur met pensioen.

Paul Huvenne, administrateur generaal van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA), legt per 1 augustus 2014 zijn functie neer. De directeur wordt deze zomer 65.

Het museumgebouw

Een museum van de Vlaamse overheid.

Hier vind je meer informatie over de werking van het museum.

Logo Vlaamse kunstcollectie

Samenwerkingsverbanden van het KMSKA.

De Vlaamse Kunstcollectie is het partnership met het Groeningemuseum in Brugge en het Museum voor Schone Kunsten in Gent. In Antwerpen maakt het museum, samen met het FotoMuseum, het ModeMuseum en het M HKA, deel uit van tZuid.

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50