Alle artikels

De Schoonste Ontmoetingsdag

Verbouwing

Op 25 oktober was het zover. Na een pittige selectieprocedure konden we De Schoonste Honderd eindelijk – in het echt - ontmoeten. En dat op de schoonste locatie van het land: in ons museumgebouw.

Lees meer
De Schoonste Honderd bezoeken het museumgebouw

Luk Lemmens, voorzitter van de Raad van Bestuur van het KMSKA heette iedereen welkom. Algemeen directeur Carmen Willems dompelde De Schoonste Honderd onder in de missie en visie van het museum. En publiekswerker Ine Van de Velde – die het testpubliek de komende periode nauwgezet zal opvolgen – vertelde meer over wat de deelnemers van hun engagement konden verwachten.

Luk Lemmens heet De Schoonste Honderd welkom
Welkomstwoord Luk Lemmens is de voorzitter van de Raad van Bestuur van het KMSKA. HIj heet De Schoonste Honderd welkom in het museumgebouw.

Het schoonste moment van de dag, moest natuurlijk nog komen. De 100 geselecteerden brachten in primeur een bezoek aan het vernieuwde museumgebouw. Dat is nog niet helemaal klaar, er staat nog veel op het programma. Maar ze kregen toch al een glimp van het gebouw in zijn meest pure architecturale vorm.

 

Testpubliek bezoekt het museumgebouw
Op ontdekkingstocht De Schoonste Honderd brachten in primeur een bezoek aan het vernieuwde museumgebouw.

In elke zaal stonden enthousiaste museummedewerkers klaar om vol trots meer te vertellen over de zaal, de collectie of de werking van het museum. Een beleving voor De Schoonste Honderd, maar ook voor het museumteam. Na bijna 10 jaar eindelijk nog eens bezoekers mogen ontvangen. Dat deed deugd. 

Een museummedewerker geeft uitleg tijdens de rondleiding
Het Schoonste Team Museummedewerkers vertelden vol trots meer over het gebouw, de collectie en de museumwerking

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar hoe we ons testpubliek zullen inzetten en wat het eindresultaat zal zijn? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Schrijf je in