Volg KMSKA


VOLG ONS OP FACEBOOK, INSTAGRAMTWITTER, YOUTUBE EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Volg het KMSKA op Pinterest


ARTTUBE


BEKIJK  DE VIDEO'S VAN HET KMSKA OP HET ONLINE VIDEOPLATFORM VOOR MUSEA IN NEDERLAND EN BELGIË

Logo ARTtuve

Kleptomaat: Nocturne voor jongeren in Het Gulden Cabinet

print

Datum: 19/04/2013
Start/einduur 20.00 - 23.00

Jongbloed! presenteert: een nocturne voor jongeren in de tentoonstelling Het Gulden Cabinet.

Campagnebeeld Kleptomaatklep•to•maan (de; m,v; meervoud: kleptomanen) 1 iemand die steelt / verzamelt uit ziekelijke aandrang 

au•to•maat (de; m; meervoud: automaten) 1 toestel dat een bep. hoeveelheid van een artikel aflevert of bep. arbeidsprestaties levert.

Verzameldrift, muziek en een pint. Op 19 april steelt Jongbloed!, de jongerencrew van het KMSKA, de show in Het Gulden Cabinet! In deze tentoonstelling zie je een fictief kunstkabinet: een prikkelende verzameling schilderijen, kunstkasten en curiosa zoals schelpen en koralen.
Maak kennis met de kleptomaat: Jongbloed!s verzamelautomaat. Kom, kijk, kies en verzamel uit deze alternatieve kunstkast. Pluk uit beelden en objecten, uit vragen en citaten. Jij bepaalt wat je ziet en ervaart. Een Jongbloed!-gids duikt samen met jou in de kunstwerken van jouw keuze. Actie en reactie. Beleving en betovering. Moet je bekomen van deze unieke museumervaring? De bar en muziek bevinden zich in de middeleeuwse binnentuin!

Praktisch

  • Wanneer: vrijdag 19 april 2013 - van 20u00 tot 23u00
  • Waar: Museum Rockoxhuis – Keizerstraat 12 - 2000 Antwerpen
  • Gratis toegang 
share

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50