Alle artikels

KMSKA zkt uitbater horecazaak

Lees meer
Restaurant van het museum

Concessie horecazaak

Wanneer het museum de deuren weer opent, zal het museumcafé een belangrijk onderdeel zijn van de museumbeleving. Daarom zoekt het KMSKA een horeca-uitbater die een eigentijdse en toegankelijke invulling geeft aan de ter beschikking gestelde ruimtes. Bij uitbreiding verzorgt deze partner ook de traiteurdiensten bij de evenementen die het museum organiseert. 

 

Dankzij een solide ervaring hanteert de partner een dynamisch horecabeleid om de pieken in het museumbezoek op te vangen. Van de ochtend tot de avond, van week tot weekend en van drukke tentoonstellingsmomenten tot periodes zonder tentoonstelling.

 

Deze horecapartner heeft bovendien sterke troeven in eventcatering, begrijpt als geen ander de uitdagingen van horeca op een bijzondere locatie zoals een museum en heeft een creatieve visie op de exploitatie, die in lijn ligt met de missie en waarden van het museum.

Het museumcafé

De ruimtes voorzien voor de exploitatie van het museumcafé bevinden zich vooraan het museum ter hoogte van de bezoekersas aan de rechterzijde van het gebouw, en verspreiden zich over twee bouwlagen. Vooraan op het museumplein is de inrichting van een terraszone mogelijk. 

De ruimte voor de keuken, andere ondersteunende voorzieningen en een bijkomende exploitatieruimte zijn voorzien op het niveau 0.

 

Het horecagedeelte op het niveau 1 grenst aan het auditorium van het museum. Het auditorium is in de eerste plaats een ontmoetingsplaats voor gasten van het KMSKA. Diverse wetenschappelijke conferenties, workshops, seminaries, presentatie en lezingen zullen hier georganiseerd kunnen worden.

 

 

Restaurant van het museum
Het horecagedeelte op het niveau 1
Museumcafé KMSKA
Het horecagedeelte op het niveau 0

Events

Verschillende ruimtes in het gebouw worden ter beschikking gesteld voor commerciële verhuur. Het gebouw beschikt over een auditorium, een historische 19de-eeuwse vergaderzaal, de leeszaal van de bibliotheek en verschillende tentoonstellingszalen die gebruikt kunnen worden voor het hosten van events. 

Een horecapartner die actief bijdraagt aan de verhuur van deze commerciële ruimtes vormt een grote meerwaarde.

Meer info over de procedure

Consulteer het volledige dossier en stel je kandidaat via https://enot.publicprocurement.be/enot-war/home.do.

 

BDA-nummer: 2021-526804.

 

Stel je kandiaat voor 18 augustus 2021.