Volg KMSKA


VOLG ONS OP FACEBOOK, INSTAGRAMTWITTER, YOUTUBE EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Volg het KMSKA op Pinterest


ARTTUBE


BEKIJK  DE VIDEO'S VAN HET KMSKA OP HET ONLINE VIDEOPLATFORM VOOR MUSEA IN NEDERLAND EN BELGIË

Logo ARTtuve

Over KMSKA

print

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen is een instelling van de Vlaamse overheid en het enige Vlaamse museum met een wetenschappelijk statuut.
De belangrijkste opdrachten van het KMSKA zijn het behoud, beheer en de verdere uitbouw van de collectie; de ontsluiting en de wetenschappelijke studie van de collectie; tentoonstellen van objecten en de uitbouw van een publiekswerking. Het KMSKA onderschrijft de statuten van ICOM, the International Council of Museums. Het heeft door zijn buitengewone collectie alles in huis om een belangrijke rol te spelen op internationaal vlak.
 

#Hetnieuwemuseum

Na 2019 opent het nieuwe museum de deuren. Wij werken vandaag aan het museumgebouw & aan een gloednieuw museumverhaal.

Terwijl het museumgebouw een spectaculaire verbouwing ondergaat, werkt het museumteam een gloednieuwe koers uit. Het nieuwe museum wil zijn bezoekers verwonderen, verrijken en verbinden in alles wat het doet. Ontdek er alles over en volg onze vooruitgang op hetnieuwemuseum.be.

Logo Vlaamse kunstcollectie

Samenwerkingsverbanden van het KMSKA.

De Vlaamse Kunstcollectie is het partnership met het Groeningemuseum in Brugge en het Museum voor Schone Kunsten in Gent. In Antwerpen maakt het museum, samen met het FotoMuseum, het ModeMuseum en het M HKA, deel uit van tZuid.

Webbrowser met favorieten

Interessante websites.

Weblinks naar sites over kunst, musea en toerisme.

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50