Volg KMSKA


VOLG ONS OP FACEBOOK, INSTAGRAMTWITTER, YOUTUBE EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Volg het KMSKA op Pinterest


ARTTUBE


BEKIJK  DE VIDEO'S VAN HET KMSKA OP HET ONLINE VIDEOPLATFORM VOOR MUSEA IN NEDERLAND EN BELGIË

Logo ARTtuve

Erfgoeddoel

print

Steun de werking van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen.   

De collectie van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) telt zo’n 8.200 schilderijen, beelden, tekeningen en prenten en strekt zich uit van de Vlaamse Primitieven over Rubens en Van Dyck tot James Ensor en Rik Wouters.

Maar onze schatkamer is – tijdelijk – gesloten, omwille van een ingrijpende renovatie. Ondanks die sluiting blijft de collectie dichtbij en toegankelijk, op gastlocaties in en rond Antwerpen. We lenen ook geregeld kunstwerken uit voor tentoonstellingen in binnen- en buitenland.

Het is precies de omvang van de renovatie die het KMSKA voor grote uitdagingen stelt. En dus is de steun van élke donateur en élke bijdrage - hoe bescheiden ook – meer dan welkom. Ons voornemen is om zoveel mogelijk kunstwerken bij de heropening in optimale vorm te kunnen tonen. En om van het museum ook een plaats van beleving te maken. Daarom werken we volop achter de schermen om verschillende initiatieven rond educatie en participatie klaar te stomen.

U kunt het KMSKA op tal van manieren steunen. Door lid te worden van de Vrienden van het KMSKA, een financiële gift te doen en/of het museum op te nemen in uw testament.

ErfgoeddoelSurf naar www.erfgoeddoel.be voor meer info over hoe u erfgoedinstellingen kan steunen. 

Contact

Frédéric Jonckheere
Lange Kievitstraat 111-113, bus 100
2018 Antwerpen
T 03 224 95 50

share

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50