Steunen als bedrijf


Met veel passie tonen we onze kunstparels aan iedereen die oog heeft voor schoonheid. Dat willen we graag blijven doen. Wil jij met je bedrijf daarin een rol spelen? Dat kan! Ook met je bedrijf kan je het museum steunen. In ruil krijgt je organisatie exclusieve vriendendiensten, zoals rondleidingen, een diner en kunstreizen.

Lees meer
Twee mannen in een tentoonstellingszaal

Formules

Op zoek naar een samenwerking die voor jouw bedrijf én de samenleving van toegevoegde waarde is? Het nieuwe KMSKA wordt een ambassadeur voor Vlaanderen. Ontdek hoe jij kan meebouwen aan dit verhaal.

Partner KMSKA

Wil je structureel meebouwen aan het nieuwe KMSKA? Een partnerschap op maat van jouw bedrijf is mogelijk.

Als partner verbind je jouw bedrijf aan het museum of aan een specifiek project. Samen bekijken we wat het KMSKA voor jouw bedrijf kan betekenen.

Meer info
Lid bedrijvenclub

Met je organisatie het museum steunen? Als lid van onze Bedrijvenclub laat je het nieuwe KMSKA groeien en geniet je van kunstzinnige voordelen.

Jouw voordelen
 • Je lidmaatschap geldt voor twee personen. Je ontvangt 2 Kunstvriend-passen en geniet van dezelfde voordelen.
 • Je neemt gratis deel aan tal van exclusieve activiteiten: vernissages, netwerkmomenten, voordrachten en Artist in Residence-activiteiten.
 • Je ontvangt een uitnodiging voor het jaarlijkse bedrijvendiner van de Vrienden van het KMSKA. Een uniek netwerkevenement.
 • Je ontvangt 1 exemplaar van een KMSKA-publicatie.
 • Je ontvangt het laatste nieuws over alle activiteiten van het museum en je bent nauw betrokken bij onze werking.
Jouw steun:

€ 500

Word lid
VIP-lid bedrijvenclub

Heb je een hart voor kunst en voor het museum? Als VIP-lid van de Bedrijvenclub bescherm je het Vlaamse erfgoed én geniet je van kunstzinnige voordelen.

Jouw voordelen:
 • Je lidmaatschap geldt voor vier personen. Je ontvangt 4 Kunstvriend-passen en geniet van dezelfde voordelen.
 • Je medewerkers worden Kunstvriend of Kunstminnaar tegen voordeeltarief.
 • Je neemt gratis deel aan tal van exclusieve activiteiten: vernissages, netwerkmomenten, voordrachten en Artist in Residence-activiteiten.
 • Je neemt deel aan het jaarlijkse bedrijvendiner van de Vrienden van het KMSKA (gratis voor 1 persoon). Een uniek netwerkevenement.
 • Je ontvangt 1 exemplaar van een KMSKA-publicatie.
 • We vermelden je bedrijf op de website van het KMSKA en één keer per jaar in het museummagazine ZAAL Z.
 • Je ontvangt het laatste nieuws over alle activiteiten van het museum en je bent nauw betrokken bij onze werking.
Jouw steun:

€ 1500

Word lid
Steunen als particulier?

Wil je nauwer betrokken zijn bij het museum? Je verrijkt jouw kennis over kunst en krijgt er een reeks voordelen bovenop.

Exclusieve activiteiten

Als partner van het museum kan je gratis deelnemen aan tal van exclusieve netwerkactiviteiten: vernissages, een diner of een Artist in Residence-evenement.

Vriendendiner
 • Vriendendiner
 • Vriendendiner
 • vriendendiner

VIP-leden Bedrijvenclub

Ackermans & van Haaren is een onafhankelijke en gediversifieerde groep die aandeelhouderswaarde creëert door op lange termijn te investeren in een beperkt aantal ondernemingen met internationaal groeipotentieel.

Argo is een advocatenkantoor voor zakelijke, fiscale en particuliere cliënten. Ze werken samen met bedrijven, private equity-fondsen, vermogende particulieren en gezinnen aan alle aspecten van het bedrijfsleven en het privéleven.

BASF Antwerpen creëert chemie voor een duurzame toekomst. Via samenwerkingsverbanden met overheden, kennisinstituten en andere organisaties, delen ze kennis en ervaring in allerlei domeinen.

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistiek. Met kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten leveren ze veilig en op tijd overal ter wereld via lucht, zee, weg en spoor.

Ceusters heeft meer dan 70 jaar ervaring in professioneel vastgoed. Ze combineren unieke expertise met een vooruitstrevende visie op vastgoedbeheer.

KBC Bank & Verzekering streeft er naar om meer te zijn dan een bank en een verzekeraar. Ze dragen graag hun steentje bij aan de ontwikkeling van onze samenleving. Zo maakt KBC flink wat evenementen uit de sportieve en culturele wereld mee mogelijk.

SD Worx ontwikkelt HR- en Payrollservices en -software die zijn toegespitst op de moderne werkomgeving. Met slimme samenwerkingen en met een passie voor resultaatgerichte innovatie ondersteunen ze de ambitie van werkgevers en werknemers op een integere manier.

Met 36 professionele bacheloropleidingen en 15.000 studenten is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent in de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Leden Bedrijvenclub

De leden van de Bedrijvenclub vormen een exclusief netwerk:

 

Aertsen & Partners, Ahlers, Bernaerts Kunstveilingen, Capital@Work, Duvel Moortgat, Essenzia Advocaten, Havenbedrijf Antwerpen, Imopan, Koffie F. Rombouts, Leo Stevens & cie, Nationale Bank van België, P. Roegiers & Co, The Consultants, Tritsmans Advocatenkantoor, Vanbreda Risk & Benefits, Vivium, Waterland Private Equity, Willemen Infra, Equalis Gerechtsdeurwaarders.