Volg KMSKA


VOLG ONS OP FACEBOOK, INSTAGRAMTWITTER, YOUTUBE EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Volg het KMSKA op Pinterest


ARTTUBE


BEKIJK  DE VIDEO'S VAN HET KMSKA OP HET ONLINE VIDEOPLATFORM VOOR MUSEA IN NEDERLAND EN BELGIË

Logo ARTtuve

Sponsoring

print

Help het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten zijn maatschappelijke taak te vervullen.

Wist je dat het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen wereldwijd gekend is voor zijn Rubenscollectie en zijn Vlaamse primitieven? Wist je dat het museum de belangrijkste Ensorverzameling en de grootste collectie Rik Wouters bezit? Wist je dat het KMSKA een rijke verzameling Vlaamse expressionisten toont en dat je er toppers van Jean Fouquet, Frans Hals, Auguste Rodin en Amedeo Modigliani kan zien? Wist je dat het KMSKA het grootste museum in Vlaanderen is, met gemiddeld meer dan 150.000 bezoekers per jaar?

Het KMSKA is aangewezen op een dynamische participatie van het publiek en een levendige interactie met het bedrijfsleven om zijn maatschappelijke taak te vervullen en als overheidsinstelling verder te evolueren naar een hedendaagse onderneming. Het museum doet dan ook beroep op het 'good citizenship' en de solidariteit van de ondernemingswereld in de vorm van structurele partnerships of projectmatige sponsoring.

Onze structurele sponsor

Logo Ackermans en Van Haaren

   

Onze projectsponsors

 • Diepe Fontein van Cristina Iglesias kwam tot stand met de hulp van de Vlaamse overheid, de Provincie Antwerpen, de Stad Antwerpen, AWW, KBC en Vooruitzicht NV. Ook dankt het museum het architectenbureau Robbrecht en Daem en PWC NV voor hun steun.
 • De gevelverlichting van het museum werd gerealiseerd met de hulp van de Vrienden van het KMSKA, de Stad Antwerpen en EPMC NV.
 • De restauratie van de Triptiek van de Zeven Sacramenten van Rogier van der Weyden gebeurde met de steun van het Fonds Baillet Latour en SD Worx.
 • Christus met zingende en musicerende engelen van Hans Memling wordt gerestaureerd met de steun van de Vrienden van het KMSKA en Interbuild NV.

Investeren in het museum

Help het KMSKA om zijn museale taken te vervullen. In ruil voor je steun krijg je de kans om unieke evenementen te organiseren in het museum en kan je jouw naam linken aan een van onze zalen.

Contact

Carmen Willems
Lange Kievitstraat 111-113 bus 100
2018 Antwerpen
 

share

Gesponsorde projecten

 • De Zeven Sacramenten (klik om te vergroten; gebruik de escape toets om het venster te sluiten)

  De Zeven Sacramenten

 • Gevelverlichting KMSKA (klik om te vergroten; gebruik de escape toets om het venster te sluiten)

  Gevelverlichting KMSKA

 • Diepe fontein (klik om te vergroten; gebruik de escape toets om het venster te sluiten)

  Diepe fontein

 • Christus met zingende en musicerende engelen (klik om te vergroten; gebruik de escape toets om het venster te sluiten)

  Christus met zingende en musicerende engelen

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50