Word partner


Fouquet. De Meester van onze Madonna. En meteen ook de naam van onze bedrijvenclub. Hier netwerken kunstminnende ondernemers in een museaal kader. En genieten ze samen met hun medewerkers van hemelse voordelen.

Lees meer
Club Fouquet heet je welkom

Formules

Wie nú instapt, zit op de eerste rij en profileert zich als duurzame partner. Het resultaat? Een flinke portie imagebuilding en een hoge return on investment. Kies jouw formule uit ons diverse sponsoraanbod. Wat je ook kiest: je bent altijd in goed gezelschap. Omringd door de grootste meesters.

Grootmeester

Als Grootmeester verrijk je het museum. En het museum verrijkt jouw imago. Vijf jaar lang. Met visibiliteit én goodwill. Want als Grootmeester val je op. Positief.

Periodiciteit van 5 jaar - 50.000 euro/jaar

De sponsoringovereenkomst met het KMSKA is opgebouwd rond een vast en een variabel returnaanbod. Dit is het aanbod per jaar.

Vast returnaanbod

 1. Visibiliteit
 2. Exclusieve uitnodigingen
 3. Hospitality

Variabel renturnaanbod

Als Grootmeester van het KMSKA ontvang je jaarlijks 60 credits die je kan gebruiken voor verschillende soorten activiteiten. 

Meer weten?
Meester

Voor onze Meesters rollen we de rode loper uit. We ontvangen je in grandeur en met open armen. Op onze activiteiten krijg je een plaats op de eerste rij. En dat drie jaar lang.

Periodiciteit van 3 jaar - 25.000 euro/jaar

De sponsoringovereenkomst met het KMSKA is opgebouwd rond een vast en een variabel returnaanbod. Dit is het aanbod per jaar.

Vast returnaanbod

1. Visibiliteit
2. Exclusieve uitnodigingen
3. Hospitality

Variabel returnaanbod

Als Meester van het KMSKA ontvang je jaarlijks 30 credits die je kan gebruiken voor verschillende soorten activiteiten. 

Meer weten?
Zakenvrienden - GOUD

We verwennen je met uitnodigende voordelen. Voor een periode van een jaar.

Jouw voordelen

 • Je lidmaatschap geldt voor vier personen. Je ontvangt 4 Vriendenpassen en geniet van dezelfde voordelen.
 • Je medewerkers worden Vriend tegen voordeeltarief.
 • Je neemt gratis deel aan tal van exclusieve activiteiten: vernissages, netwerkmomenten, voordrachten en Artist in Residence-activiteiten.
 • Je neemt deel aan het jaarlijkse bedrijvendiner van de Vrienden van het KMSKA (gratis voor 1 persoon). Een uniek netwerkevenement.
 • Je ontvangt 1 exemplaar van een KMSKA-publicatie.
 • We vermelden je bedrijf op de website van het KMSKA en één keer per jaar in het museummagazine ZAAL Z.
 • Je ontvangt het laatste nieuws over alle activiteiten van het museum en je bent nauw betrokken bij onze werking.

Jouw steun

1.500 euro/jaar

Ik word Zakenvriend (GOUD)
Zakenvrienden - ZILVER

Geniet van onze hemelse voordelen. Voor een periode van een jaar.

Jouw voordelen

 • Je lidmaatschap geldt voor twee personen. Je ontvangt 2 Vriendenpassen en geniet van dezelfde voordelen.
 • Je neemt gratis deel aan tal van exclusieve activiteiten: vernissages, netwerkmomenten, voordrachten en Artist in Residence-activiteiten.
 • Je ontvangt een uitnodiging voor het jaarlijkse bedrijvendiner van de Vrienden van het KMSKA. Een uniek netwerkevenement.
 • Je ontvangt 1 exemplaar van een KMSKA-publicatie.
 • Je ontvangt het laatste nieuws over alle activiteiten van het museum en je bent nauw betrokken bij onze werking.

Jouw steun

500 euro/jaar

 

Ik word Zakenvriend (ZILVER)
Projectsponsor

Formule op maat

Kunst heeft kracht. Impact op het individu én op de samenleving. Kunst zet aan tot zelfreflectie, geeft nieuwe inzichten, prikkelt de verbeelding. Ze brengt generaties en culturen samen. Ook jij kan hier aan meebouwen.

 

Investeer je graag in een specifiek project dat nauw aansluit bij de maatschappelijke doelen waar jouw bedrijf op inzet? Een atelier voor kinderen, een restaurarieproject,...

 

KMSKA-directeur Carmen Willems bekijkt graag samen met jou wat het museum voor jouw bedrijf kan betekenen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek

 

Meer weten over het sponsoren van een restauratie?

Het KMSKA

Vandaag en morgen.

 • Prestigieus museum

  Het KMSKA scoort in binnen- en buitenland met zijn wereldberoemde collectie, grensverleggende architectuur, state of the art depot en topatelier voor restauratie. We delen als kenniscentrum graag onze inzichten met de buitenwereld.

  Zicht op een kleine zaal
  Foto: Karin Borghouts Zicht op een afgewerkte museumzaal
 • Ambitieus museum

  Het KMSKA legt de lat hoog. We willen uitgroeien tot een geliefde pleisterplek voor de Antwerpenaar én de vele (inter)nationale bezoekers. Via onze tentoonstellingen. Maar ook met de sfeervolle tuin, het restaurant, de koffiebar, de bibliotheek, het auditorium en de museumshop.

  Ontwerp van de museumtuin van het KMSKA
  Team Van Meer! Render van de nieuwe museumtuin
 • Ondernemend museum

  Het KMSKA werkt strategisch en marktinggericht. We richten ons daarbij op goed uitgewerkte kerndoelgroepen. Op die manier verhogen we de return en bouwen we doordacht aan onze omzet.

  Wereldcreatie-Robin-Verheyen-KMSKA
  Foto: Elena Gontcharova Netwerkmoment van het museum
 • Gewaardeerd museum

  Heel Antwerpen kijkt reikhalzend uit naar de heropening. Het maatschappelijk draagvlak voor het KMSKA is groot. Het is dan ook een icoon om trots op te zijn. Met cultureel erfgoed om te koesteren.

  gevel-kmska
  Foto: Karin Borghouts Het iconische museumgebouw op het Antwerpse Zuid
 • Creatief museum

  Het KMSKA oogst verwondering en bewondering. Via KMSKA on Tour. Via de Artists in Residence. Via evenementen, tijdelijke exposities. Via interactiviteit en beleving.

  Concert van Het Zesde Metaal op de werf van het KMSKA
  Foto: Jesse Willems Werfconcert Het Zesde Metaal
 • Jouw museum

  Laat je inpakken door onze meesters en pak zelf uit als exclusieve partner van het vernieuwde KMSKA. In Antwerpen. In Vlaanderen. Wereldwijd.

  Hoardingopties voor sponsors
  Foto: Blow-up Media De gerestaureerde voorgevel van het museum
Zicht op een kleine zaal
Zicht op een afgewerkte museumzaal Foto: Karin Borghouts
Ontwerp van de museumtuin van het KMSKA
Render van de nieuwe museumtuin Team Van Meer!
Wereldcreatie-Robin-Verheyen-KMSKA
Netwerkmoment van het museum Foto: Elena Gontcharova
gevel-kmska
Het iconische museumgebouw op het Antwerpse Zuid Foto: Karin Borghouts
Concert van Het Zesde Metaal op de werf van het KMSKA
Werfconcert Het Zesde Metaal Foto: Jesse Willems
Hoardingopties voor sponsors
De gerestaureerde voorgevel van het museum Foto: Blow-up Media
Citaat Jacques Vandermeiren

Exclusieve activiteiten

Als partner van het museum kan je gratis deelnemen aan tal van exclusieve netwerkactiviteiten: vernissages, een diner of een Artist in Residence-evenement.

Wereldcreatie-Robin-Verheyen-KMSKA
 • Wereldcreatie-Robin-Verheyen-KMSKA
 • Wereldcreatie-Robin-Verheyen-KMSKA
 • Wereldcreatie-Robin-Verheyen-KMSKA

Onze partners

Ackermans & van Haaren is een onafhankelijke en gediversifieerde groep die aandeelhouderswaarde creëert door op lange termijn te investeren in een beperkt aantal ondernemingen met internationaal groeipotentieel.

Argo is een advocatenkantoor voor zakelijke, fiscale en particuliere cliënten. Ze werken samen met bedrijven, private equity-fondsen, vermogende particulieren en gezinnen aan alle aspecten van het bedrijfsleven en het privéleven.

BASF Antwerpen creëert chemie voor een duurzame toekomst. Via samenwerkingsverbanden met overheden, kennisinstituten en andere organisaties, delen ze kennis en ervaring in allerlei domeinen.

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistiek. Met kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten leveren ze veilig en op tijd overal ter wereld via lucht, zee, weg en spoor.

Ceusters heeft meer dan 70 jaar ervaring in professioneel vastgoed. Ze combineren unieke expertise met een vooruitstrevende visie op vastgoedbeheer.

KBC Bank & Verzekering streeft er naar om meer te zijn dan een bank en een verzekeraar. Ze dragen graag hun steentje bij aan de ontwikkeling van onze samenleving. Zo maakt KBC flink wat evenementen uit de sportieve en culturele wereld mee mogelijk.

SD Worx ontwikkelt HR- en Payrollservices en -software die zijn toegespitst op de moderne werkomgeving. Met slimme samenwerkingen en met een passie voor resultaatgerichte innovatie ondersteunen ze de ambitie van werkgevers en werknemers op een integere manier.

Met 36 professionele bacheloropleidingen en 15.000 studenten is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent in de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Zakenvrienden Zilver

De zilveren Zakenvrienden vormen een exclusief netwerk:

 

Aertsen & Partners, Ahlers, Bernaerts Kunstveilingen, Capital@Work, Duvel Moortgat, Essenzia Advocaten, Havenbedrijf Antwerpen, Imopan, Koffie F. Rombouts, Leo Stevens & cie, Nationale Bank van België, P. Roegiers & Co, The Consultants, Tritsmans Advocatenkantoor, Vanbreda Risk & Benefits, Vivium, Waterland Private Equity, Willemen Infra, Equalis Gerechtsdeurwaarders.