KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief


VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest


ARTTUBE


BEKIJK  DE VIDEO'S VAN HET KMSKA OP HET ONLINE VIDEOPLATFORM VOOR MUSEA IN NEDERLAND EN BELGIË

Logo ARTtuve

IN DE KIJKER

Rik Wouters. Retrospectieve
 

Vanaf 10 maart 2017 tot 2 juli 2017 in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België in Brussel

De indrukwekkende Rik Wouterscollecties van KMSKB en het KMSKA ontmoeten elkaar in deze omvangrijke overzichtstentoonstelling.

Wouters is één van de voornaamste Belgische kunstenaars van het eerste kwart van de twintigste eeuw. Als spilfiguur van het Brabants fauvisme heeft hij een briljant en kleurrijk oeuvre nagelaten.

Slow Art Day
 

Neem rustig de tijd om te kijken naar kunst.

 

Tijdens Slow Art Day op zaterdag 8 april kan je overal ter wereld de tijd nemen om naar kunst te kijken en meer te zien.

Het KMSKA nodigt je uit in de expo Bruegelland in Lier waar je samen met een gids in gesprek gaat over enkele kunstwerken.

We organiseren een gesprek voor volwassen en één voor gezinnen met kinderen.

Schrijf je nu in
 

 

Van 25 maart tot 2 juli 2017 in Museum Rockoxhuis.

In de 16de eeuw veroveren nieuwe genres - zoals het landschap - de kunstmarkt. Schilders leven zich er volledig mee uit. Ze maken oneindige variaties op stadsgezichten, gebergten, panorama’s, helletaferelen en zeelandschappen.

Deze expo toont werk Joachim Patinir, Pieter Bruegel de oude en Peter Paul Rubens. Als hedendaagse tegenhanger kan je ook Travel van David Claerbout zien.
 

Op reis door magische landschappen met Jongbloed!

Jongbloed!, de jongerencrew van KMSKA en M HKA liet zich inspireren door de expo en heeft heel wat moois voor jou in petto.

Ontdek het volledige programma en doe mee met hun Insta(p)landschap-wedstrijd op Instagram. Misschien win jij dan wel een Instax-camera!
 

 

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50